Vastgoedbeheer

Overweeg je één of meerdere woningen te verhuren en te laten beheren? 123Makelaardij is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij je compleet ontzorgen bij het beheer van jouw woonpand(en). Zo heb je ook na het verhuren van jouw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder.

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer laat je een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder als 123Makelaardij is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning.  Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer je voor beide vormen van beheer kiest, word je compleet ontzorgd en heb je geen omkijken naar de woning.

Kosten

Voor technisch beheer rekenen we 3,5 % en voor financieel beheer rekenen wij 2,5 % en als de beide diensten tegelijk worden afgenomen rekenen we 5% van de huur excl. BTW.

Vragen?

Aan de slag!

Wij zijn de makelaar met extra service en die leveren we dan ook graag aan jou. Wij stellen vooral onze klant centraal. Een persoonlijke benadering en één aanspreekpunt is voor ons heel belangrijk. We maken goed gebruik van de sociale media en gebruiken ook alle moderne technieken om uw verkoop tot een succes te maken. Wil je met ons aan de slag? Neem contact met ons op!

Ootmarsumsestraat 282,
7603 AS Almelo
Poortland 66, 1046 BD Amsterdam
De Kiel 55, 8254 KT Dronten
Capitool 10, 7521 PL Enschede
Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Birkenweg 8, D-49843 Uelsen
Grote Voort 293-A, 8041 BL Zwolle